kristiansund-g92b475c49_1920

NOVAFORM PÅ PLASS I KRISTIANSUND

Novaform åpnet i dag, 3 januar 2022, nytt kontor i Kristiansund. Daglig leder ved kontoret er 42 år gamle Aleksandar Petrovic. Aleksandar er fra Kristiansund, der han bor med kone og 2 barn.

Aleksandar er sivilingeniør og har lang erfaring (10 år) i Norge fra entreprenør- og konsulentsiden. I senere år har han vært involvert i prosjekter knyttet mot idrett, skole, sykehusbygg og oppdrettsnæringen. Fra sitt fødeland Serbia har han vært på flere store infrastrukturprosjekter og har en bred erfaring fra både bygg- og anleggsprosjekt.
Aleksandar ser fram til å flytte inn i lokaler i Storgata når disse er ferdig oppusset i løpet av våren.
Vår målsetning er å være innenfor et par timers rekkevidde til de fleste av våre kunder, sier leder av Novaform region nordvest, Jon Sigve Sundnes. Når vi nå åpner i Kristiansund så har vi stort sett dekket det målet hele veien oppover kysten, helt fra Egersund til Kristiansund. Vi gleder oss til å komme i gang på Nordmøre som er et område der det skjer mye spennende innenfor bygg og anlegg og vi er veldig glade for å ha fått med Aleksandar på laget vårt.
Ønsker du kontakt med Aleksander, så finner du kontaktinformasjonen hans her.